• Event
 • Restaurant_Homepage06
 • Restaurant_Homepage04
 • Restaurant_Homepage01

  “Extreme luxe. Jackie’s favourite” Jackie

 • Restaurant_Homepage02

  “Perfect toevluchtsoord. Goddelijke bedden uit een sprookje” Avantgarde

 • Restaurant_Homepage03

   

Restaurant Posthoorn in Monnickendam

Restaurant

Filosofie

Restaurant Posthoorn bevindt zich in een 17e-eeuws pand in het historische centrum van Monnickendam. Het restaurant wordt gekenmerkt door een modern klassieke ambiance met hoge plafonds, eiken houten vloeren en een vintage interieur. Posthoorn beschikt sinds 2008 over een Michelin ster en behoort volgens het magazine Lekker tot de top 100 beste restaurants van Nederland.

Lees meer

Online reserveren

Reserveer nu

Bij Posthoorn dineert u exclusief tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (menukaart). Chef Jeroen Bavelaar combineert klassieke gerechten met innovatieve elementen en ingredi├źnten uit de wereldkeuken. Reserveer direct online in restaurant Posthoorn. Reserveringen die online gemaakt zijn, worden per mail bevestigd. Mocht u binnen 24 uur geen reactie van ons hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. Telefonisch reserveren kan op +31 (0) 299654598.

Reserveer online

Hotel

Ons menu

Restaurant Posthoorn in Monnickendam is onderdeel van Suitehotel Posthoorn en bevindt zich onder de rook van Amsterdam (12km). Gevestigd in een prachtig Rijksmonumentaal pand en gelegen in het hart van toeristische trekpleisters zoals Marken, Edam en Volendam. Het hotel beschikt over zes buitengewoon luxe suites en kamers, die elk een heel eigen sfeer uitstralen.

Naar Suitehotel Posthoorn