• Geniet van Kerst in de Posthoorn

    Bekijk ons prachtige Kerst programma (klik voor meer informatie).

     

  • “Non stop verwennerij”    Delicious

  • “Oord van verwennerij en kinderlijke verrukking”    NRC

  • “Fashionable new eatery”    ELLE UK

  • “Extreme luxe. Jackie’s favourite”    Jackie

  • “Perfect toevluchtsoord. Goddelijke bedden uit een sprookje” Avantgarde

Restaurant Posthoorn in Monnickendam

Kerst in de Posthoorn

Filosofie

Ook met Kerst kunt u genieten van culinaire uitspattingen! Uiteraard te combineren met een heerlijke overnachting. Voor gezelschappen kunt u gebruik maken van onze “Private Dining” en in de gehele maand december serveren we voor groepen een speciaal menu in Kerstsfeer. Klik hier voor ons Kerstprogramma. Wilt u meer informatie of reserveren mail ons dan op info@posthoorn.eu

Lees meer over Posthoorn                                                   

Online reserveren

reserveren-button

Bij Posthoorn dineert u exclusief tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (menukaart). Chef Jeroen Bavelaar combineert klassieke gerechten met innovatieve elementen en ingrediënten uit de wereldkeuken. Reserveer direct online een tafel in restaurant Posthoorn. Online reserveringen worden binnen 24 uur per mail bevestigd. Telefonisch reserveren kan via +31 (0) 299 654 598.

reserveer een tafel                                                                

Suitehotel

Ons menu

Restaurant Posthoorn in Monnickendam is onderdeel van Suitehotel Posthoorn en bevindt zich onder de rook van Amsterdam (dat op slechts 12 kilometer afstand ligt). Posthoorn is gevestigd in een prachtig rijksmonumentaal pand en gelegen in het hart van toeristische trekpleisters zoals Marken, Edam en Volendam. Daarmee is Posthoorn een prachtige uitvalsbasis voor diverse activiteiten.

Naar Suitehotel Posthoorn