Suitehotel Restaurant Posthoorn

posthoorn-hotel-monnickendamposthoorn-hotel-monnickendamposthoorn-suite-hotel-monnickendamposthoorn-restaurant-monnickendamposthoorn-suite-hotel-monnickendam-2posthoorn-restaurant-monnickendamposthoorn-hotel-monnickendam

 Het hotel

Suitehotel Posthoorn bevindt zich in Monnickendam en is gelegen in het hart van prachtige toeristische steden, zoals Marken en Volendam. Daarnaast ligt Amsterdam op slechts een kwartier rijden, waardoor allerlei bezienswaardigheden binnen handbereik zijn.

Het hotel is gevestigd in een rijksmonument en ligt in het historische centrum van Monnickendam. Het hotel beschikt over twaalf luxe suites en kamers, met elk hun eigen sfeer. Romantiek en comfort kenmerken het hotel. De suites en hotelkamers zijn voorzien van alle gemakken, zoals WiFi, airco en flatscreen tv. Desgewenst kunt u gebruiken maken van roomservice. Meer informatie over Hotel Posthoorn Monnickendam.

Bekijk de pagina van het hotel voor promoties en arrangementen, of om online te reserveren.
Hotelkamer reserveren
Over ons hotel

Het restaurant

Restaurant Posthoorn in Monnickendam bevindt zich in hetzelfde rijk monumentale pand als het hotel. Posthoorn behoort inmiddels als decennia tot de culinaire top van Nederland. Sinds 2009 beloond met een Michelinster en vanaf 2022 een eervolle vermelding in de Guide Michelin naast vermelding in Gault Millau en het blad Lekker.

De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten. Wij willen u laten genieten van een onbezorgde avond, waarin u wordt meegenomen op een culinair avontuur. Bij ons restaurant eet u voor een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding. U dineert exclusief én betaalbaar. Meer informatie over Restaurant Posthoorn Monnickendam.

Bekijk onze menukaart voor meer informatie, of reserveer direct online.

reserveer tafel
Over ons restaurant

Hotel en Restaurant Posthoorn in Monnickendam