COVID-19

Het continue wisselende beleid van de overheid heeft gevolgen voor onze bedrijfsvoering en  leidt tot veel vragen bij onze gasten,  Uiteraard werken wij mee om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. Wij volgen de wetgeving echter ook kritisch en laten ons juridisch adviseren over de gevolgen en mogelijkheden voor ons specifieke bedrijf. Op deze pagina vindt u meer informatie.

 

LAATSTE NIEUWS (24 maart 2021)

Wij zijn van donderdag t/m zondag geopend voor hotelgasten met hotelkamer diners. Uiteraard binnen alle wet,- en regelgeving middels ons eerder bewezen hotelkamer Bezorgservice. Hiermee kunt u weer genieten van ons kleinschalige Boutiquehotel en uitgebreide menu’s van ons Restaurant met Michelinster. Uiteraard met onze prachtige wijnen van onze uitgebreide wijnkaart. Let op: Voor het nuttigen/openen van een eigen drank/fles wijn rekenen wij kurkengeld. Zie hier onder voor meer informatie.

Maar hoe dineert of ontbijt u dan? Afhalen en bezorgen is, zonder beperkingen, geheel toegestaan. Dit geldt dus ook voor bezorging naar uw hotelkamer door onze eigen bezorg formule. U kunt dus nog steeds genieten van onze prachtige omgeving, romantisch hotel en heerlijk eten en drinken!