• “Winter in de Posthoorn…geniet bij ons haardvuur”

  • “Non stop verwennerij”    Delicious

  • “Oord van verwennerij en kinderlijke verrukking”    NRC

  • “Fashionable new eatery”    ELLE UK

  • “Extreme luxe. Jackie’s favourite”    Jackie

  • “Perfect toevluchtsoord. Goddelijke bedden uit een sprookje” Avantgarde

Restaurant Posthoorn in Monnickendam

Fine Dining Restaurant

Ons menu

Restaurant Posthoorn bevindt zich in een 17e-eeuws pand in het historische centrum van Monnickendam. Het restaurant wordt gekenmerkt door een modern klassieke ambiance met hoge plafonds, eiken houten vloeren en een vintage interieur. Posthoorn is vanaf 2009 beloond met een Michelinster en vanaf 2022 een eervolle vermelding in de Guide Michelin naast vermelding in Gault Millau en het blad Lekker.

Lees meer over de  Posthoorn                                             

Online reserveren

reserveren-button

Bij Posthoorn dineert u exclusief tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (menukaart). Chef Jeroen Bavelaar combineert klassieke gerechten met innovatieve elementen en ingrediënten uit de wereldkeuken. Reserveer direct online een tafel in restaurant Posthoorn. Online reserveringen worden binnen 24 uur per mail bevestigd. Telefonisch reserveren via +31 (0) 299 654 598.

reserveer een tafel                                                      

Suitehotel

Ons menu

Restaurant Posthoorn in Monnickendam is onderdeel van Suitehotel Posthoorn en bevindt zich onder de rook van Amsterdam (dat op slechts 12 kilometer afstand ligt). Posthoorn is gevestigd in een prachtig rijksmonumentaal pand en gelegen in het hart van toeristische trekpleisters zoals Marken, Edam en Volendam. Daarmee is Posthoorn een prachtige uitvalsbasis voor diverse activiteiten.

Naar Suitehotel Posthoorn