Arrangementen

RESERVERINGSVOORWAARDEN

UPDATE 20 Oktober 2021

Aangepaste openingsdagen (incl. Kerstperiode): Geopend met Kerst t/m 30 december. Dus ook maandag 27 en dinsdag 28 december! Tevens geopend op zat 1 januari en zo 2 januari. Gesloten op 31 december. Vanaf 1 okt 2021 t/m 28 feb 2022 is ons Restaurant gesloten op maandag & dinsdag (m.u.v. 27/28 december). Ons hotel en ontbijtservice is 7 dagen per week geopend. Voor groepsaanvragen vanaf 12 personen op maandag en dinsdag kunt u altijd contact op nemen op info@posthoorn.eu

WEGENS COVID19 GELDEN ER TOT NADER ORDE GUNSTIGE RESERVERINGSVOORWAARDEN.

U kunt alle type reserveringen zonder enig opgaaf van reden tot 24 uur voor aankomstdatum kosteloos verplaatsen. Annuleren van uw reservering is alleen per mail mogelijk tot, maar niet later dan, 5 dagen voor de geplande aankomstdatum en check-in (2PM local time). Wij brengen de totale reserveringswaarde in rekening voor elke kamer/arrangement die binnen de 5 dagen geannuleerd wordt. Uw reservering is gemaakt onder garantie van uw credit card.

*******************************

Uw reservering wordt voor u vastgehouden tot 12.00 uur op de dag volgend op uw geplande aankomstdatum. U kunt uw reservering annuleren tot, maar niet later dan, 5 dagen voor de geplande aankomstdatum. Indien u binnen 5 dagen van aankomst reserveert, is de reservering altijd definitief en niet te annuleren. Wij brengen de totale reserveringswaarde in rekening voor elke kamer die binnen de 5 dagen geannuleerd wordt. Alle arrangementen zijn op basis van 2-persoons bezetting. Reserveringen zijn exclusief verblijfsbelasting. Posthoorn behoudt het recht  om op elk moment prijzen aan te passen en uw boeking hierop aan te passen.

Huisdieren zijn uitsluitend toegestaan na vooroverleg. Hier zijn kosten aan verbonden. Roken is in Hotel Restaurant Posthoorn niet toegestaan. Voor de rust van onze gasten achten wij ons hotel en restaurant minder geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.

Posthoorn bezit voor haar hotelgasten over een klein privé parkeerterrein met een beperkt aantal plaatsen (circa 7). Wilt u verzekerd van een plek dan dient u vooraf een reservering te maken, anders is het op basis van first-come-first-serve Voor gasten die een hotelboeking direct bij de Posthoorn gemaakt hebben is het gebruik kosteloos. Heeft u niet direct bij ons geboekt maar via een wederverkoper/travel agent dan zijn de kosten EURO 12,50 per auto per nacht. U kunt toegang krijgen tot het parkeerterrein met een keycard.  Rijd uw auto voor zodat u uw bagage kunt afzetten en wij u de sleutel kunnen geven of kunnen aanwijzen waar u in de buurt het beste kunt parkeren. Let op: Parkeert u in de omgeving dan is er op zaterdagochtend weekmarkt en is het verboden uw auto op vrijdagavond te parkeren op het eerste deel van het Noordeinde (tot de Molenstraat). Parkeert u op ons parkeerterrein dan is vanwege de Gemeentelijk verordening het niet toegestaan, behoudens noodgeval, om het terrein tussen 23:00 – 07:00 op of af te gaan.