Arrangementen

RESERVERINGSVOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zijn een aantal van onze arrangementen in samenstelling veranderd. Tevens is er een prijswijziging doorgevoerd welke voornamelijk is ingegeven door het nieuwe BTW tarief. Arrangementen geboekt in 2018 voor 2019 blijven qua samenstelling gelijk aan 2018 maar zullen verhoogd worden conform de BTW verhoging en het  CBS Consumentenprijsindexcijfer.

Uw reservering wordt voor u vastgehouden tot 12.00 uur op de dag volgend op uw geplande aankomstdatum. U kunt uw reservering annuleren tot, maar niet later dan, 5 dagen voor de geplande aankomstdatum. Indien u binnen 5 dagen van aankomst reserveert, is de reservering altijd definitief en niet te annuleren. Wij brengen de totale reserveringswaarde in rekening voor elke kamer die binnen de 5 dagen geannuleerd wordt. Alle arrangementen zijn op basis van 2-persoons bezetting. Reserveringen zijn exclusief verblijfsbelasting. Posthoorn behoudt het recht  om op elk moment prijzen aan te passen en uw boeking hierop aan te passen.

Huisdieren zijn uitsluitend toegestaan na vooroverleg. Hier zijn kosten aan verbonden. Roken is in Hotel Restaurant Posthoorn niet toegestaan. Voor de rust van onze gasten achten wij ons hotel en restaurant minder geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.

* Posthoorn bezit voor haar hotelgasten over een klein privé parkeerterrein met een beperkt aantal plaatsen. Indien u verzekerd wilt zijn van een plek dan dient u vooraf een reservering te maken. U kunt toegang krijgen tot het parkeerterrein met een keycard.  Rijd uw auto voor zodat u uw bagage kunt afzetten en wij u de sleutel kunnen geven of kunnen aanwijzen waar u in de buurt het beste kunt parkeren. Let op: Parkeert u in de omgeving dan is er op zaterdagochtend weekmarkt en is het verboden uw auto op vrijdagavond te parkeren op het eerste deel van het Noordeinde (tot de Molenstraat). Parkeert u op ons parkeerterrein dan is vanwege de Gemeentelijk verordening het niet toegestaan, behoudens noodgeval, om het terrein tussen 23:00 – 07:00 op of af te gaan.